000 | 01121nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000924278 | ||
005 | 20221213213004.0 | ||
008 | 121101s2004 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ» առարկայից լաբորատոր աշխատանքների կատարման համար / _cԿազմ.՝ Վ.Ա. Թումանյան; Հհ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյուն. սարք. և փաթ. տեխն. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2004. |
||
300 |
_a20 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի արտադրություն _vՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aԹումանյան, Վ.Ա. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
999 |
_c824297 _d824297 |