000 01121nam a2200169 u 4500
001 000924278
005 20221213213004.0
008 121101s2004 ||||||||||||||||||||arm|c
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ» առարկայից լաբորատոր աշխատանքների կատարման համար /
_cԿազմ.՝ Վ.Ա. Թումանյան; Հհ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյուն. սարք. և փաթ. տեխն. ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c2004.
300 _a20 էջ :
_bաղյս. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդի արտադրություն
_vՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aԹումանյան, Վ.Ա.
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն
999 _c824297
_d824297