000 | 01154nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000924173 | ||
005 | 20221213213000.0 | ||
008 | 121101s2006 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Սննդի արդյունաբերության պրոցեսներ և ապարատներ» առարկայից կուրսային նախագծի կատարման վերաբերյալ / _cԿազմ.՝ Է.Գ. Մաիլովան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Սննդի արդյուն., սարքավ. և փաթեթավ. փաթեթ. տեխնոլոգ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2006. |
||
300 |
_a35 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 | _aՍննդի արդյունաբերություն |
700 | 1 |
_aՄաիլովա, Է.Գ. _eկազմ. _4com _9317605 |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան _bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն _9156045 |
|
999 |
_c824201 _d824201 |