000 | 01047nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000923990 | ||
005 | 20221213212950.0 | ||
008 | 121031s2000 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի տեխնոլոգիա» առարկայից կուրսային նախագծերի կատարման համար / _cԿազմ.՝ Ա.Ի. Նազարյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքքն. վերամշ. տեխնոլ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2000. |
||
300 |
_a8 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի տեխնոլոգիա _xՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aՆազարյան, Ա.Ի. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
999 |
_c824040 _d824040 |