000 01047nam a2200169 u 4500
001 000923990
005 20221213212950.0
008 121031s2000 ||||||||||||||||||||arm|c
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի տեխնոլոգիա» առարկայից կուրսային նախագծերի կատարման համար /
_cԿազմ.՝ Ա.Ի. Նազարյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքքն. վերամշ. տեխնոլ. ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c2000.
300 _a8 էջ ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդի տեխնոլոգիա
_xՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aՆազարյան, Ա.Ի.
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
999 _c824040
_d824040