000 01169nam a2200169 u 4500
001 000923899
005 20221213212948.0
008 121031s1997 ||||||||||||||||||||arm|c
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն»մասնագիտության ուսանողների կողմից «Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա»առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար /
_cԿազմ.՝ Կ.Ա. Գրիգորյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Գյուղ. էկոն. ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c1997.
300 _a23 էջ ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդարդյունաբերության տեխնոլոգիա
_zՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aԳրիգորյան, Կ.Ա.
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bԳյուղատնտեսական էկոնոմիկայի ամբիոն
999 _c823966
_d823966