000 | 01169nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000923899 | ||
005 | 20221213212948.0 | ||
008 | 121031s1997 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն»մասնագիտության ուսանողների կողմից «Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա»առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / _cԿազմ.՝ Կ.Ա. Գրիգորյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Գյուղ. էկոն. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c1997. |
||
300 |
_a23 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդարդյունաբերության տեխնոլոգիա _zՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aԳրիգորյան, Կ.Ա. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bԳյուղատնտեսական էկոնոմիկայի ամբիոն |
|
999 |
_c823966 _d823966 |