000 00969nam a2200181 u 4500
001 000890539
005 20221213192331.0
008 120510s1997 ||||||||||||||||||||arm|c
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար /
_cԿազմ.՝ Ա. Աղաբաբյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Կաթի և կաթնամթ. տեխն. ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c1997.
300 _a48 էջ :
_bաղյս. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aԿաթնամթերքի տեխնոլոգիա
700 1 _aԱղաբաբյան, Ա
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bԿաթի և մսի տեխնոլոգիայի ամբիոն
942 _2udc
_cBK
999 _c793190
_d793190