000 | 00969nam a2200181 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000890539 | ||
005 | 20221213192331.0 | ||
008 | 120510s1997 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / _cԿազմ.՝ Ա. Աղաբաբյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Կաթի և կաթնամթ. տեխն. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c1997. |
||
300 |
_a48 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 | _aԿաթնամթերքի տեխնոլոգիա |
700 | 1 |
_aԱղաբաբյան, Ա _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bԿաթի և մսի տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c793190 _d793190 |