000 | 01348nam a2200265 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000888544 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221213192245.0 | ||
008 | 110503s2012 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
020 | _a978-9939-54-395-6 | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aԱյդինյան, Լ.Ա. _9155626 |
|
245 | 1 | 0 |
_aԿաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա : _bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / _cԼ.Ա. Այդինյան, Ն.Ռ. Չատինյան, Մ.Գ. Կարախանյան; Խմբ.՝ Ց.Վ. Պողոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀՊԱՀ. |
250 | _a2-րդ բարեփոխված հրատ. | ||
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2012. |
||
300 |
_a56 էջ ; _c21 սմ. |
||
504 | _aՄատենագիտ.՝ էջ 55 (10 անուն) | ||
650 | 1 | 4 | _aԿաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա |
700 | 1 | _aՉատինյան, Լ.Ա. | |
700 | 1 |
_aԿարախանյան, Մ.Գ _9143443 |
|
700 | 1 |
_aՊողոսյան, Ց.Վ _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան _bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK _01 |
||
999 |
_c791312 _d791312 |