000 01348nam a2200265 u 4500
001 000888544
003 AM-YeNLA
005 20221213192245.0
008 110503s2012 ||||||||||||||||||||arm|c
020 _a978-9939-54-395-6
041 0 _aarm
100 1 _aԱյդինյան, Լ.Ա.
_9155626
245 1 0 _aԿաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա :
_bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար /
_cԼ.Ա. Այդինյան, Ն.Ռ. Չատինյան, Մ.Գ. Կարախանյան; Խմբ.՝ Ց.Վ. Պողոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀՊԱՀ.
250 _a2-րդ բարեփոխված հրատ.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2012.
300 _a56 էջ ;
_c21 սմ.
504 _aՄատենագիտ.՝ էջ 55 (10 անուն)
650 1 4 _aԿաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա
700 1 _aՉատինյան, Լ.Ա.
700 1 _aԿարախանյան, Մ.Գ
_9143443
700 1 _aՊողոսյան, Ց.Վ
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
_bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
942 _2udc
_cBK
_01
999 _c791312
_d791312