000 01142nam a2200169 u 4500
001 000886458
005 20221213192149.0
008 120420s2004 ||||||||||||||||||||arm|c
041 0 _aarm
245 0 0 _aՀամալիր ծրագիր :
_b«Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտություն դիպլոմավորված մասնագետների ուսումնա-արտադրական պրակտիկայի /
_cԿազմ.՝ Ա.Նազարյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c2004.
300 _a12 էջ :
_bաղյս. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդի տեխնոլոգիա
_vՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aՆազարյան, Ա.
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
999 _c789290
_d789290