000 | 01142nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000886458 | ||
005 | 20221213192149.0 | ||
008 | 120420s2004 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՀամալիր ծրագիր : _b«Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտություն դիպլոմավորված մասնագետների ուսումնա-արտադրական պրակտիկայի / _cԿազմ.՝ Ա.Նազարյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2004. |
||
300 |
_a12 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի տեխնոլոգիա _vՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aՆազարյան, Ա. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
999 |
_c789290 _d789290 |