000 | 01299nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000870815 | ||
005 | 20221213191614.0 | ||
008 | 120228s2002 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Ճյուղի տեխնոլոգիական սարքավորումներ» առարկայի կուրսային նախագծի կատարման վերաբերյալ : _b«Հացի, մակարոնի ու հրուշակեղենի տեխնոլոգիա» և «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների ուսանողների համար / _cԿազմ.՝ Ս. Շաքարյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; Սննդարդ. սարքավ. և փաթեթավ. տեխնոլոգ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2002. |
||
300 |
_a19 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի տեխնոլոգիա _xՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aՇաքարյան, Ս. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bՍննարդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
999 |
_c774441 _d774441 |