000 | 01088nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000870294 | ||
005 | 20221213191604.0 | ||
008 | 120227s2003 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր պարապմունքների անցկացման համար / _cԿազմ.՝ Ե.Խ. Գոսցյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխն. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2003. |
||
300 |
_a24 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի տեխնոլոգիա _xՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aԳոմցյան, Հ.Խ. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
999 |
_c773925 _d773925 |