000 01088nam a2200169 u 4500
001 000870294
005 20221213191604.0
008 120227s2003 ||||||||||||||||||||arm|c
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր պարապմունքների անցկացման համար /
_cԿազմ.՝ Ե.Խ. Գոսցյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխն. ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c2003.
300 _a24 էջ ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդի տեխնոլոգիա
_xՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aԳոմցյան, Հ.Խ.
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
999 _c773925
_d773925