000 01237nam a2200169 u 4500
001 000869555
005 20221213191549.0
008 120223s2000 ||||||||||||||||||||arm|c
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար :
_b27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար /
_cԿազմ.՝Ա.Շ. Արաքսյանց; ՀՀ գյուղ. և բնօգտագ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյունաբ. սարքավ. ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c2000.
300 _a28 էջ :
_bգծգր. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդի տեխնոլոգիա
_xՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aԱրաքսյանց, Ա.Շ.
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԳյուղատնտեսության և բնաօգտագործման նախարարություն ՀՀ
_9245965
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների աբիոն
999 _c773206
_d773206