000 | 01237nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000869555 | ||
005 | 20221213191549.0 | ||
008 | 120223s2000 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : _b27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / _cԿազմ.՝Ա.Շ. Արաքսյանց; ՀՀ գյուղ. և բնօգտագ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյունաբ. սարքավ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2000. |
||
300 |
_a28 էջ : _bգծգր. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի տեխնոլոգիա _xՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aԱրաքսյանց, Ա.Շ. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 |
_aԳյուղատնտեսության և բնաօգտագործման նախարարություն ՀՀ _9245965 |
|
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների աբիոն |
|
999 |
_c773206 _d773206 |