000 | 01459nam a2200217 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000857429 | ||
005 | 20230826110024.0 | ||
008 | 120110s2007 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
020 | _a978-9939-50-011-9 | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 | _aՄինասյան, Հ.Ա. | |
245 | 1 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Մսի արդյունաբերության ձեռնարկությունների տեխնոլոգիական սարքավորումների» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու և գործնական պարապմունքներ անցկացնելու վերաբերյալ / _cՀ.Ա. Մինասյան, Հ.Հ. Հովսեփյան; Խմբ.՝ Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Սննդի արդյուն. սարքավ. և փաթեթ. տեխնոլոգ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2007. |
||
300 |
_a32 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 | _aՍննդի արդյունաբերություն |
700 | 1 | _aՀովսեփյան, Հ.Հ. | |
700 | 1 |
_aՂազարյան, Մ.Ժ _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան _bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն _9156045 |
|
999 |
_c761386 _d761386 |
||
942 | _cBK |