000 01459nam a2200217 u 4500
001 000857429
005 20230826110024.0
008 120110s2007 ||||||||||||||||||||arm|c
020 _a978-9939-50-011-9
041 0 _aarm
100 1 _aՄինասյան, Հ.Ա.
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Մսի արդյունաբերության ձեռնարկությունների տեխնոլոգիական սարքավորումների» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու և գործնական պարապմունքներ անցկացնելու վերաբերյալ /
_cՀ.Ա. Մինասյան, Հ.Հ. Հովսեփյան; Խմբ.՝ Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Սննդի արդյուն. սարքավ. և փաթեթ. տեխնոլոգ. ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2007.
300 _a32 էջ :
_bաղյս. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդի արդյունաբերություն
700 1 _aՀովսեփյան, Հ.Հ.
700 1 _aՂազարյան, Մ.Ժ
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
_bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն
_9156045
999 _c761386
_d761386
942 _cBK