000 01465nam a2200241 u 4500
001 000807321
005 20221213170853.0
008 110503s2011 ||||||||||||||||||||arm|c
020 _a978-9939-54-395-6
041 0 _aarm
100 1 _aԱյդինյան, Լ.Ա.
_9155626
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար /
_cԼ.Ա. Այդինյան, Ն.Ռ. Չատինյան; Խմբ.՝ Ց.Վ. Պողոսյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, անասնաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2011.
300 _a48 էջ ;
_c20 սմ.
504 _aԳրականության ցանկ էջ՝ 47 հայ. ռուս. ( 6 անվ.)
650 1 4 _aԿաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա
700 1 _aՉատինյան, Լ.Ա.
700 1 _aՊողոսյան, Ց.Վ
_aխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
_bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
856 _uhttp://library.anau.am/images/stories/grqer/metodakanner/2012/Chatinyan.pdf
_yԿարդալ օնլայն
942 _2udc
_cBK
_03
999 _c713018
_d713018