000 | 01465nam a2200241 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000807321 | ||
005 | 20221213170853.0 | ||
008 | 110503s2011 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
020 | _a978-9939-54-395-6 | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aԱյդինյան, Լ.Ա. _9155626 |
|
245 | 1 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / _cԼ.Ա. Այդինյան, Ն.Ռ. Չատինյան; Խմբ.՝ Ց.Վ. Պողոսյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, անասնաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2011. |
||
300 |
_a48 էջ ; _c20 սմ. |
||
504 | _aԳրականության ցանկ էջ՝ 47 հայ. ռուս. ( 6 անվ.) | ||
650 | 1 | 4 | _aԿաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա |
700 | 1 | _aՉատինյան, Լ.Ա. | |
700 | 1 |
_aՊողոսյան, Ց.Վ _aխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան _bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
856 |
_uhttp://library.anau.am/images/stories/grqer/metodakanner/2012/Chatinyan.pdf _yԿարդալ օնլայն |
||
942 |
_2udc _cBK _03 |
||
999 |
_c713018 _d713018 |