000 01420nam a2200229 u 4500
003 AM-YeNLA
005 20221213165852.0
008 110316s2010 ai d|||frf||||000|0|arm||
020 _a978-9939-54-331-4
040 _barm
_dAM-YeNLA
041 0 _aarm
100 1 _aԿարախանյան, Մ.Գ
_9143443
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Կենդանական ծագման հումքի և մթերքի համապատասխանության հավաստում (սերտիֆիկացում)» առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանքներ կատարելու համար /
_cՄ.Գ. Կարախանյան, Ռ.Ա. Բեգլարյան, Լ.Ա. Այդինյան; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2010.
300 _a10 էջ :
_bաղս. ;
_c21 սմ.
650 1 4 _aԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակում
_xՍերտիֆիկացում
_vՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aԲեգլարյան, Ռազմիկ Արշակի,
_d1939-
700 1 _aԱյդինյան, Լ.Ա.
_9155626
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
_bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
942 _2udc
_cBK
999 _c702490
_d702490