000 | 01119nam a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221213165532.0 | ||
008 | 110301s2010 ai d|||fr|||||000|||arm|| | ||
020 | _a978-9939-54-274-4 | ||
040 |
_barm _dAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aԱյդինյան, Լ.Ա. _9155626 |
|
245 | 1 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Սննդի որակի հսկում և անվտանգություն» առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանքներ կատարելու համար / _cԼ.Ա. Այդինյան, Մ.Գ. Կարախանյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2010. |
||
300 |
_a10 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aԱնասնապահական մթերքների վերամշակում _xՍննդի որակի հսկում և անվտանգություն |
700 | 1 |
_aԿարախանյան, Մ.Գ _9143443 |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 | _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան | |
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c698812 _d698812 |