000 01119nam a2200217 a 4500
003 AM-YeNLA
005 20221213165532.0
008 110301s2010 ai d|||fr|||||000|||arm||
020 _a978-9939-54-274-4
040 _barm
_dAM-YeNLA
041 0 _aarm
100 1 _aԱյդինյան, Լ.Ա.
_9155626
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Սննդի որակի հսկում և անվտանգություն» առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանքներ կատարելու համար /
_cԼ.Ա. Այդինյան, Մ.Գ. Կարախանյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2010.
300 _a10 էջ ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aԱնասնապահական մթերքների վերամշակում
_xՍննդի որակի հսկում և անվտանգություն
700 1 _aԿարախանյան, Մ.Գ
_9143443
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
942 _2udc
_cBK
999 _c698812
_d698812