000 01462nam a2200229 a 4500
003 AM-YeNLA
005 20221213165532.0
008 110301s2010 ai d|||fr|||||000|0|arm||
020 _a978-9939-54-330-7
040 _barm
_dAM-YeNLA
041 0 _aarm
100 1 _aԿարախանյան, Մ.Գ
_9143443
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Կենդանական ծագման հումքի և մթերքի ստանդարտացում» առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանքներ կատարելու համար /
_cՄ.Գ. Կարախանյան, Ռ.Ա. Բեգլարյան, Լ.Ա. Այդինյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ, Անասնաբուծ. մթերքն. վերամշակմ. տեխնոլոգ ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2010.
300 _a10 էջ ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aԱնասնաբուժական մթերքների վերամշակում
_xԿենդանական ծագման հումքի և մթերքի ստանդարտացում
700 1 _aԲեգլարյան, Ռազմիկ Արշակի,
_d1939-
700 1 _aԱյդինյան, Լ.Ա.
_9155626
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան.
_bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
942 _2udc
_cBK
999 _c698801
_d698801