000 01476nam a2200253 u 4500
001 000704493
003 AM-YeNLA
005 20221213201607.0
008 091219s2009 ||||||||||||||||||||arm|c
020 _a978-9939-54-154-9
041 0 _aarm
100 1 _aՄեծոյան, Յու. Կ.
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարողենի տեխնոլոգա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար /
_cՅու.Կ. Մեծոյան, Կ.Վ. Կոստանյան, Ռ.Ս. Հայրապետյան; Խմբ.՝ Մ.Ժ. Ղազարյան; Կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Բուսաբուծ. մթերք. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2009.
300 _a36 էջ :
_bաղյս. ;
_c20 սմ.
504 _aԳրականության ցանկ էջ՝ 34 ռուս. (5 անվ.)
650 1 4 _aԲուսաբուծություն
_xլաբորատոր աշխատանք
700 1 _aԿոստանյան, Կ.Վ.
700 1 _aՀայրապետյան, Ռ.Ս.
700 1 _aՂազարյան, Մ.Ժ
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան.
_bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
942 0 0 _03
_2udc
_cBK
999 _c616362
_d616362