000 | 01476nam a2200253 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000704493 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221213201607.0 | ||
008 | 091219s2009 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
020 | _a978-9939-54-154-9 | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 | _aՄեծոյան, Յու. Կ. | |
245 | 1 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Հացի, հրուշակեղենի և մակարողենի տեխնոլոգա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / _cՅու.Կ. Մեծոյան, Կ.Վ. Կոստանյան, Ռ.Ս. Հայրապետյան; Խմբ.՝ Մ.Ժ. Ղազարյան; Կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Բուսաբուծ. մթերք. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2009. |
||
300 |
_a36 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
504 | _aԳրականության ցանկ էջ՝ 34 ռուս. (5 անվ.) | ||
650 | 1 | 4 |
_aԲուսաբուծություն _xլաբորատոր աշխատանք |
700 | 1 | _aԿոստանյան, Կ.Վ. | |
700 | 1 | _aՀայրապետյան, Ռ.Ս. | |
700 | 1 |
_aՂազարյան, Մ.Ժ _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան. _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 | 0 | 0 |
_03 _2udc _cBK |
999 |
_c616362 _d616362 |