000 | 01506nam a2200229 u 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221213200323.0 | ||
008 | 080506s2008 ai d|||frf||||||1|||arm|| | ||
020 | _a9789939540337 | ||
040 |
_barm _dAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aԱյդինյան, Լ.Ա. _9155626 |
|
245 | 1 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու համար / _cԼ.Ա. Այդինյան ; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն ; Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2008. |
||
300 |
_a10 էջ : _bաղյուսակ ; _c20 սմ. |
||
504 | _aԳրականություն` էջ 8: | ||
650 | 1 | 4 |
_aԱնասնապահական մթերքներ _vՄեթոդական ձեռնարկներ _9155049 |
650 | 1 | 4 |
_aԿաթնային արտադրություն _vՄեթոդական ձեռնարկներ |
700 | 1 |
_aՊետրոսյան, Ս.Ռ. _eխմբ. _4edt _9155065 |
|
710 | 2 |
_aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան : _bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն _9155054 |
|
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c503516 _d503516 |