000 01222nam a2200193 a 4500
001 000577650
003 AM-YeNLA
005 20190426135516.0
008 080415|1961 ai | |||||||||||||arm|d
041 1 _aarm
245 0 0 _aՊարենային ապրանքների ապրանքագիտություն :
_b№№ 1, 2, 3, 4, 5, 6 ստուգողական առաջադրանքներ և մեթոդական ցուցումներ : Պարենային ապրանքների բաժնի 3-րդ կուրսի սովորողների համար /
_cԽմբ.՝ Հ.Վ. Պողոսյան; Թարգմ.՝ Հ.Թ. Գյուլեսերյան; ՀՍՍՌ Մին. սով. բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. կոմ. մեթոդ. կաբինետ.
250 _a2-րդ ուղղված հրատ.
260 _aԵրևան :
_bԱ. հ.,
_c1961.
300 _a85 էջ ;
_c21 սմ.
650 1 4 _aՍննդի արտադրություն
700 1 _aՊողոսյան, Հ.Վ.
_eխմբ.
_4edt
700 1 _aԳյուլեսերյան, Հ.Թ.
_eթարգմ.
_4trl
710 2 _aՄինիստրների սովետ ՀՍՍՌ.
_bԲարձրագույն և միջնակարգ մասնագիտական կրթության կոմիտե,
_bՄեթոդական կաբինետ
999 _c501470
_d501470