000 | 01222nam a2200193 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000577650 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20190426135516.0 | ||
008 | 080415|1961 ai | |||||||||||||arm|d | ||
041 | 1 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՊարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : _b№№ 1, 2, 3, 4, 5, 6 ստուգողական առաջադրանքներ և մեթոդական ցուցումներ : Պարենային ապրանքների բաժնի 3-րդ կուրսի սովորողների համար / _cԽմբ.՝ Հ.Վ. Պողոսյան; Թարգմ.՝ Հ.Թ. Գյուլեսերյան; ՀՍՍՌ Մին. սով. բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. կոմ. մեթոդ. կաբինետ. |
250 | _a2-րդ ուղղված հրատ. | ||
260 |
_aԵրևան : _bԱ. հ., _c1961. |
||
300 |
_a85 էջ ; _c21 սմ. |
||
650 | 1 | 4 | _aՍննդի արտադրություն |
700 | 1 |
_aՊողոսյան, Հ.Վ. _eխմբ. _4edt |
|
700 | 1 |
_aԳյուլեսերյան, Հ.Թ. _eթարգմ. _4trl |
|
710 | 2 |
_aՄինիստրների սովետ ՀՍՍՌ. _bԲարձրագույն և միջնակարգ մասնագիտական կրթության կոմիտե, _bՄեթոդական կաբինետ |
|
999 |
_c501470 _d501470 |