000 01142nam a2200181 a 4500
001 000577640
003 AM-YeNLA
005 20190426135516.0
008 080415|1961 ai | |||||||||||||arm|d
041 1 _aarm
245 0 0 _aՊարենային ապրանքների ապրանքագիտության բաժնի 5-րդ կուրսի ուսանողների կուրսային աշխատանքների թեմաներ և մեթոդական ցուցումներ /
_cԽմբ.՝ Հ.Վ. Պողոսյան; ՀՍՍՌ Մին. սով. բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. կոմ.; ԵՊՀ Առևտրի էկոնոմ. և ապրանքագիտ. ամբ.
260 _aԵրևան :
_bԵՊՀ,
_c1961.
300 _a22 էջ ;
_c21 սմ.
650 1 4 _aՍննդի արտադրություն
700 1 _aՊողոսյան, Հ.Վ.
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aՄինիստրների սովետ ՀՍՍՌ.
_bԲարձրագույն և միջնակարգ մասնագիտական կրթության կոմիտե
710 2 _aԵրևանի պետական համալսարան.
_bԱռևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտության ամբիոն
999 _c501462
_d501462