000 | 01210nam a2200181 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000577591 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20190426135514.0 | ||
008 | 080416s1967 ai | |||||||||||||arm|d | ||
041 | 1 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aԾրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի : _bԿոոպերատիվ տեխնիկումների "Արբյունաբերական և պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնաճյուղերում հեռակա սովորողների համար / _cԹարգմ.՝ Ա.Վ. Ռոստոմյան; Հայկոոպ; Կոոպերատիվ տեխ. հեռ. բաժին. |
260 |
_aԵրևան : _bԼույս, _c1967. |
||
300 |
_a28 էջ ; _c21 սմ. |
||
650 | 1 | 4 | _aՍննդի արտադրություն |
700 | 1 |
_aՌոստոմյան, Ա.Վ. _eթարգմ. _4trl |
|
710 | 2 | _aՀայկոոպ | |
710 | 2 | _aԿոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժին | |
999 |
_c501418 _d501418 |