000 01210nam a2200181 a 4500
001 000577591
003 AM-YeNLA
005 20190426135514.0
008 080416s1967 ai | |||||||||||||arm|d
041 1 _aarm
245 0 0 _aԾրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները" դասընթացի :
_bԿոոպերատիվ տեխնիկումների "Արբյունաբերական և պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնաճյուղերում հեռակա սովորողների համար /
_cԹարգմ.՝ Ա.Վ. Ռոստոմյան; Հայկոոպ; Կոոպերատիվ տեխ. հեռ. բաժին.
260 _aԵրևան :
_bԼույս,
_c1967.
300 _a28 էջ ;
_c21 սմ.
650 1 4 _aՍննդի արտադրություն
700 1 _aՌոստոմյան, Ա.Վ.
_eթարգմ.
_4trl
710 2 _aՀայկոոպ
710 2 _aԿոոպերատիվ տեխնիկումի հեռակա բաժին
999 _c501418
_d501418