000 | 01331nam a2200205 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000560123 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20210816012457.0 | ||
008 | 071205s1962 ai | |||||||||||||arm|d | ||
041 | 1 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aԾրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդային հիգիենայի հիմունքների" համար : _bԿոոպերատիվ տեխնիկումների "Արդյունաբերական ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի հեռակայողների համար ... ուս. տարի / _cՀայկոոպ; Երևանի կոոպ. տեխ., Հեռ. բաժին; Թարգմ.՝ Գ. Հակոբյան. |
260 |
_aԵրևան : _bԱ. հ., _c1962. |
||
300 |
_aՏարի ; _c19 սմ. |
||
500 | _aԱռանց տիտղթ., նկարագր. է կազմից | ||
505 | 1 | 0 | _g1962-63 (1962, 25 էջ) |
650 | 1 | 4 | _aՄիկրոբիոլոգիա |
700 | 1 |
_aՀակոբյան, Գ. _eթարգմ. _4trl |
|
710 | 2 | _aՀայկոոպ | |
710 | 2 |
_aԵրևանի կոոպերատիվ տեխնիկում. _bՀեռակա բաժին |
|
999 |
_c485761 _d485761 |