000 01331nam a2200205 a 4500
001 000560123
003 AM-YeNLA
005 20210816012457.0
008 071205s1962 ai | |||||||||||||arm|d
041 1 _aarm
245 0 0 _aԾրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդային հիգիենայի հիմունքների" համար :
_bԿոոպերատիվ տեխնիկումների "Արդյունաբերական ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի հեռակայողների համար ... ուս. տարի /
_cՀայկոոպ; Երևանի կոոպ. տեխ., Հեռ. բաժին; Թարգմ.՝ Գ. Հակոբյան.
260 _aԵրևան :
_bԱ. հ.,
_c1962.
300 _aՏարի ;
_c19 սմ.
500 _aԱռանց տիտղթ., նկարագր. է կազմից
505 1 0 _g1962-63 (1962, 25 էջ)
650 1 4 _aՄիկրոբիոլոգիա
700 1 _aՀակոբյան, Գ.
_eթարգմ.
_4trl
710 2 _aՀայկոոպ
710 2 _aԵրևանի կոոպերատիվ տեխնիկում.
_bՀեռակա բաժին
999 _c485761
_d485761