000 | 01193nam a2200205 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000479420 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20241101073909.0 | ||
008 | 060314s1964 ai r 000 0 arm d | ||
040 | _aAM-YeHGA | ||
041 | 1 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : _b(Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) / _cԵՊՀ. Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտ. ամբիոն; Կազմ.՝ Ն.Ս. Միխեևա, Ե.Մ. Մելնիկով. |
260 |
_aԵրևան : _bԵրևանի համալս. հրատ., _c1964. |
||
300 |
_a50 էջ : _bաղս., նկ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի արդյունաբերություն _vՄեթոդական ցուցումներ |
650 | 1 | 4 |
_aԱպրանքագիտություն _vՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aՄիխեևա, Ն.Ս. _eկազմ. _4com |
|
700 | 1 |
_aՄելնիկով, Ե.Մ. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 |
_aԵրևանի պետական համալսարան _bԱռևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտության ամբիոն |
|
999 |
_c412267 _d412267 |