000 01193nam a2200205 a 4500
001 000479420
003 AM-YeNLA
005 20241101073909.0
008 060314s1964 ai r 000 0 arm d
040 _aAM-YeHGA
041 1 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար :
_b(Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /
_cԵՊՀ. Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտ. ամբիոն; Կազմ.՝ Ն.Ս. Միխեևա, Ե.Մ. Մելնիկով.
260 _aԵրևան :
_bԵրևանի համալս. հրատ.,
_c1964.
300 _a50 էջ :
_bաղս., նկ.
650 1 4 _aՍննդի արդյունաբերություն
_vՄեթոդական ցուցումներ
650 1 4 _aԱպրանքագիտություն
_vՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aՄիխեևա, Ն.Ս.
_eկազմ.
_4com
700 1 _aՄելնիկով, Ե.Մ.
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԵրևանի պետական համալսարան
_bԱռևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտության ամբիոն
999 _c412267
_d412267