000 | 01472nam a2200217 u 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20210923095210.0 | ||
008 | 210922s2011 ai |||||rm||||||||||arm|| | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm |
||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aՇահնազարյան, Գայանե Արիստակեսի _9190584 |
|
245 | 1 | 0 |
_aԹելպանրի պատրաստման տեղակայանքի մշակումը և կառուցվածքատեխնոլոգիական պարամետրերի հիմնավորումը : _bԱտենախոսություն՝ Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / _cԳ.Ա. Շահնազարյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ս.Ե. Մարգարյան ; ՀՊԱՀ. |
260 |
_aԵրևան, _c2011. |
||
300 |
_a147, [7 էջ] ; _c30 սմ. |
||
502 |
_aԳիտ. ղեկ.՝ Ս.Ե. Մարգարյան: _bՏեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: _cՀՊԱՀ: |
||
650 | 1 | 4 | _aԿենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա |
655 | 7 | _aDissertation | |
710 | 2 | _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան | |
942 |
_2udc _cTH |
||
998 | _c NLA_Susanna_8 | ||
999 |
_c1790964 _d1790942 |