000 01472nam a2200217 u 4500
003 AM-YeNLA
005 20210923095210.0
008 210922s2011 ai |||||rm||||||||||arm||
040 _aAM-YeNLA
_barm
041 0 _aarm
100 1 _aՇահնազարյան, Գայանե Արիստակեսի
_9190584
245 1 0 _aԹելպանրի պատրաստման տեղակայանքի մշակումը և կառուցվածքատեխնոլոգիական պարամետրերի հիմնավորումը :
_bԱտենախոսություն՝ Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /
_cԳ.Ա. Շահնազարյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ս.Ե. Մարգարյան ; ՀՊԱՀ.
260 _aԵրևան,
_c2011.
300 _a147, [7 էջ] ;
_c30 սմ.
502 _aԳիտ. ղեկ.՝ Ս.Ե. Մարգարյան:
_bՏեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն:
_cՀՊԱՀ:
650 1 4 _aԿենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
655 7 _aDissertation
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
942 _2udc
_cTH
998 _c NLA_Susanna_8
999 _c1790964
_d1790942