000 01431nam a2200205 a 4500
999 _c1729509
_d1729487
003 AM-YeNLA
005 20240712065912.0
008 210115s2020 ai df||frm||||001|0|arm||
040 _aAM-YeNLA
_barm
041 0 _aarm
245 1 0 _aԽմորման ընթացքում ածխածնի աղբյուրների խառնուրդների օքսիդացումը Escherichia coli-ում :
_bԱտենախոսություն՝ Գ.00.04- կենսաքիմիա մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /
_cՍ.Ն. Միրզոյան ; Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ա. Թռչունյան ; ՀՀ կրթության, գիտության, մշակույթի և սպորտի նախարարություն ; Երևանի պետական համալսարան.
260 _aԵրևան,
_c2020.
300 _a116 էջ :
_bաղյուսակ, գծանկար ;
_c30 սմ.
502 _aԳիտական ղեկավար՝ Թռչունյան, Կ.Ա.։
_bԿենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն:
_cԵրևանի պետական համալսարան:
650 1 4 _aԿենսաքիմիա
_93881
710 2 _aԵրևանի պետական համալսարան
_913
942 _2udc
_cTH
998 _cNLA_Haykandukht_5
998 _cNLA_Anuta_3