000 | 01543nam a2200253 a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c1588747 _d1588729 |
||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221208213648.0 | ||
008 | 190429s2019 ai d|||fr|||||00||0|arm|| | ||
020 | _a9789939770925 | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm _cAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
080 | _a663.4(077) (NLA) | ||
100 | 1 | _aՏեր-Մովսեսյան, Հ․Ժ․ | |
245 | 1 | 0 |
_aԽմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա ։ _bՄեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագիծ կատարելու համար / _cՀ․Ժ․ Տեր-Մովսեսյան, Մ․Ռ․ Վարդանյան ; Խմբագիր՝ Մ․Ժ․ Ղազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն․ |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2019․ |
||
300 |
_a22 էջ ։ _bաղյուսակներ ; _c20 սմ․ |
||
504 | _aՄատենագիտություն՝ էջ 20։ | ||
650 | 1 | 4 |
_914075 _aԳարեջուր և գարեջրագործություն _vՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 | _aՎարդանյան, Մ․Ռ․ | |
700 | 1 |
_aՂազարյան, Մ․Ժ․ _eխմբագիր _4edt |
|
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան : _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն _9247143 |
|
942 |
_2udc _cBK |
||
998 | _cNLA_Hermine_7 |