000 01543nam a2200253 a 4500
999 _c1588747
_d1588729
003 AM-YeNLA
005 20221208213648.0
008 190429s2019 ai d|||fr|||||00||0|arm||
020 _a9789939770925
040 _aAM-YeNLA
_barm
_cAM-YeNLA
041 0 _aarm
080 _a663.4(077) (NLA)
100 1 _aՏեր-Մովսեսյան, Հ․Ժ․
245 1 0 _aԽմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա ։
_bՄեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագիծ կատարելու համար /
_cՀ․Ժ․ Տեր-Մովսեսյան, Մ․Ռ․ Վարդանյան ; Խմբագիր՝ Մ․Ժ․ Ղազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն․
260 _aԵրևան :
_bՀԱԱՀ,
_c2019․
300 _a22 էջ ։
_bաղյուսակներ ;
_c20 սմ․
504 _aՄատենագիտություն՝ էջ 20։
650 1 4 _914075
_aԳարեջուր և գարեջրագործություն
_vՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aՎարդանյան, Մ․Ռ․
700 1 _aՂազարյան, Մ․Ժ․
_eխմբագիր
_4edt
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան :
_bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն
_9247143
942 _2udc
_cBK
998 _cNLA_Hermine_7