000 01572nam a2200265 a 4500
999 _c1535913
_d1535895
003 AM-YeNLA
005 20190405114924.0
008 190315s2018 ai |||||r|||||00||||arm||
020 _a9789939770772
040 _aAM-YeNLA
_barm
_cAM-YeNLA
041 0 _aarm
080 _a334.6 : 633.1(077) (NLA)
100 1 _aԴավթյան, Գ. Վ.
245 1 0 _aՖերմերային տնտեսությունների կազմակերպում և կառավարում :
_bՄեթոդական ցուցումներ «Հացահատիկի արտադրության կազմակերպումը և զարգացման հեռանկարները» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար /
_cԳ. Վ. Դավթյան, Հ. Ռ.Ղազարյան, Մ. Ա.Դանիելյան; Խմբ.՝ Ք.Գ. Աթոյան ; ՀՀ ՀԳՆ, ՀԱԱՀ, Ագրոբիզնեսի կառավարման ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀԱԱՀ ,
_c2018.
300 _a19 էջ :
_bաղյուսակ ;
_c20 սմ.
504 _aԳրականություն՝ էջ 18:
650 1 4 _aԳյուղատնտեսական կոոպերացիա
_xՀացահատիկային կուլտուրաներ
_vՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aԴանիելյան, Մ. Ա.
700 1 _aՂազարյան, Հ.Ռ.
700 1 _aԱթոյան, Ք. Գ.
_eխմբագիր
_4edt
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
_912
_bԱգրոբիզնեսի կառավարման ամբիոն
942 _2udc
_cBK
998 _cNLA_Susanna_8