000 | 01393nam a22002177a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20230906164220.0 | ||
008 | 190301b ||||| |||| 00| 0 arm d | ||
020 | _a978-9939-77-066-6 | ||
040 | _cAM-YeANAU | ||
041 | _aarm | ||
100 | 1 |
_aՀովհաննիսյան, Գ.Ա. _9173495 |
|
245 | 1 | 4 |
_aԲուսական ծագման մթերքի պահպանման և վերամշակման տեխնոլոգիա : _bՄեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար / _cԳ.Ա. Հովհաննիսյան, Վ.Մ. Ավետիսյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ; Բուսաբ. մթերքն. վերամշակ. տեխնոլոգ. ամբիոն |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2018 |
||
300 |
_a24 էջ: _bաղյս.; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aԲուսաբուծաբանական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիա _9247141 |
700 | 1 |
_aԱվետիսյան, Վ.Մ. _9247142 |
|
710 | 2 |
_aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ _9142266 |
|
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն _9247143 |
|
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1489429 _d1489411 |