000 01351nam a22002417a 4500
999 _c1434429
_d1434411
003 AM-YeNLA
005 20230906164219.0
008 181218s2018 ||||| |||| 00| 0 arm d
020 _a978-9939-77-058-1
040 _aAM-YeANAU
_cAM-YeANAU
041 _aarm
100 1 _aՍահակյան, Է.Լ.
_9155051
245 1 0 _aՄսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա :
_bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար /
_cԷ.Լ Սահակյան, Ա.Լ.Դաշտոյան, Ք.Հ. Ղարիբյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ.Պետրոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, անասնաբուծ. մթերք. վերամշ. տեխնոլոգ ամբիոն
260 _aԵրևան :
_bՀԱԱՀ,
_c2018.
300 _a120 էջ:
_bաղյս.;
_c20 սմ.
650 _aՄսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա
_xՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aԴաշտոյան, Ա.Լ.
_9143444
700 1 _aՂարիբյան, Ք.Լ.
700 1 _aՊետրոսյան, Ս.Ռ.
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
_bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
942 _2udc
_cBK