000 | 01351nam a22002417a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c1434429 _d1434411 |
||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20230906164219.0 | ||
008 | 181218s2018 ||||| |||| 00| 0 arm d | ||
020 | _a978-9939-77-058-1 | ||
040 |
_aAM-YeANAU _cAM-YeANAU |
||
041 | _aarm | ||
100 | 1 |
_aՍահակյան, Է.Լ. _9155051 |
|
245 | 1 | 0 |
_aՄսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա : _bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար / _cԷ.Լ Սահակյան, Ա.Լ.Դաշտոյան, Ք.Հ. Ղարիբյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ.Պետրոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, անասնաբուծ. մթերք. վերամշ. տեխնոլոգ ամբիոն |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2018. |
||
300 |
_a120 էջ: _bաղյս.; _c20 սմ. |
||
650 |
_aՄսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա _xՄեթոդական ցուցումներ |
||
700 | 1 |
_aԴաշտոյան, Ա.Լ. _9143444 |
|
700 | 1 | _aՂարիբյան, Ք.Լ. | |
700 | 1 |
_aՊետրոսյան, Ս.Ռ. _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան _bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK |