000 | 02023nam a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c1430210 _d1430192 |
||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20240803062821.0 | ||
008 | 181210s2018 ai ||||fr|a|| 00| 0 arm|| | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm _cAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aՆերսիսյան, Ալբերտ Հարությունի _9219554 |
|
245 | 1 | 0 |
_aԳետնախնձորի բնական գինու արտադրական տեխնոլոգիայի մշակում : _bՍեղմագիր՝ Ե.18.01 «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / _cԱ.Հ. Ներսիսյան ; Գիտական ղեկավար՝ Վ.Գ. Գաբզիմալյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ.Գ. Բատիկյան, Զ.Է. Մուրադյան ; ՀԱԱՀ. |
260 |
_aԵրևան, _c2018. |
||
300 |
_a26 էջ : _bաղյուսակ ; _c20 սմ. |
||
500 | _aԱտենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից: | ||
502 |
_aԳիտական ղեկավար՝ Վ.Գ. Գաբզիմալյան: _aՊաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ.Գ. Բատիկյան, Զ.Է. Մուրադյան: _cՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, _d2018 թ., դեկտեմբերի 21-ին _bտեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության սեղմագիր: |
||
650 | 1 | 4 |
_aԲուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա _9218459 |
710 | 2 | _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան | |
942 |
_2udc _cTH |
||
998 | _cNLA_Anuta_3 |