000 02023nam a2200217 a 4500
999 _c1430210
_d1430192
003 AM-YeNLA
005 20240803062821.0
008 181210s2018 ai ||||fr|a|| 00| 0 arm||
040 _aAM-YeNLA
_barm
_cAM-YeNLA
041 0 _aarm
100 1 _aՆերսիսյան, Ալբերտ Հարությունի
_9219554
245 1 0 _aԳետնախնձորի բնական գինու արտադրական տեխնոլոգիայի մշակում :
_bՍեղմագիր՝ Ե.18.01 «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /
_cԱ.Հ. Ներսիսյան ; Գիտական ղեկավար՝ Վ.Գ. Գաբզիմալյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ.Գ. Բատիկյան, Զ.Է. Մուրադյան ; ՀԱԱՀ.
260 _aԵրևան,
_c2018.
300 _a26 էջ :
_bաղյուսակ ;
_c20 սմ.
500 _aԱտենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից:
502 _aԳիտական ղեկավար՝ Վ.Գ. Գաբզիմալյան:
_aՊաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ.Գ. Բատիկյան, Զ.Է. Մուրադյան:
_cՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան,
_d2018 թ., դեկտեմբերի 21-ին
_bտեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության սեղմագիր:
650 1 4 _aԲուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
_9218459
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
942 _2udc
_cTH
998 _cNLA_Anuta_3