000 | 01326nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c1424823 _d1424805 |
||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20181122163426.0 | ||
008 | 181122s2018 ai d|||frf||| 00||0|arm|| | ||
020 | _a9789939770598 | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm _cAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
080 | _a664.9(077) (NLA) | ||
100 | 1 | _aԴաշտոյան, Ա.Լ. | |
245 | 1 | 0 |
_aՍննդային հավելումների և լցոնների կիրառումը մսամթերքի արտադրությունում : _bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար / _cԱ.Լ. Դաշտոյան, Է.Լ. Սահակյան ; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2018. |
||
300 |
_a18 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՄսի և մսամթերքի արտադրություն _vՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 | _aՍահակյան, Է.Լ. | |
700 | 1 |
_aՊետրոսյան, Ս.Ռ. _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 |
_aՀՀ Կրթության և գիտության նախարարություն : _bՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան. |
|
942 |
_2udc _cBK |