000 01326nam a2200229 a 4500
999 _c1424823
_d1424805
003 AM-YeNLA
005 20181122163426.0
008 181122s2018 ai d|||frf||| 00||0|arm||
020 _a9789939770598
040 _aAM-YeNLA
_barm
_cAM-YeNLA
041 0 _aarm
080 _a664.9(077) (NLA)
100 1 _aԴաշտոյան, Ա.Լ.
245 1 0 _aՍննդային հավելումների և լցոնների կիրառումը մսամթերքի արտադրությունում :
_bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար /
_cԱ.Լ. Դաշտոյան, Է.Լ. Սահակյան ; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀԱԱՀ,
_c2018.
300 _a18 էջ :
_bաղյս. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՄսի և մսամթերքի արտադրություն
_vՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aՍահակյան, Է.Լ.
700 1 _aՊետրոսյան, Ս.Ռ.
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aՀՀ Կրթության և գիտության նախարարություն :
_bՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան.
942 _2udc
_cBK