000 | 01214nam a2200241 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001183865 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221213193731.0 | ||
008 | 161021s2016 ai ||||fr|||||000|||arm|| | ||
020 | _a9789939549132 | ||
040 |
_barm _dAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 | _aԿարապետյան, Ն.Տ. | |
245 | 1 | 0 |
_aՃյուղի քիմիա : _bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր աշխատանք կատարելու համար ; / _cՆ.Տ. Կարապետյան, Հ.Ժ. Տեր-Մովսեսյան ; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2016. |
||
300 |
_a34 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 | _aՔիմիա |
700 | 1 | _aՏեր-Մովսեսյան, Հ.Ժ. | |
700 | 1 |
_aՊետրոսյան, Ս.Ռ. _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեղնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK _02 |
||
999 |
_c1323554 _d1323536 |