000 | 00890nam a2200205 a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20210625113939.0 | ||
008 | 101001s2010 ai ||||frf||||001|0|arm|u | ||
020 | _a978-5-8084-1292-7 | ||
040 |
_barm _dAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aՀակոբյան, Ք.Գ _9252180 |
|
245 | 1 | 0 |
_aՋրի պարունակության որոշումը տարբեր սննդամթերքներում : _bՈւսումնամեթոդական աշխատանք / _cՔ.Գ. Հակոբյան, Տ.Հ. Դերձյան; Երևանի պետական համալսարան. |
260 |
_aԵրևան : _bԵՊՀ հրատ., _c2010. |
||
300 |
_a16 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդամթերք _xՋրի պարունակության որոշումը _9252181 |
700 | 1 |
_aԴերձյան, Տ.Հ _9252182 |
|
710 | 2 | _aԵրևանի պետական համալսարան | |
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1321366 _d1321348 |