000 01508nam a2200229 u 4500
001 000897021
005 20201024205502.0
008 120606s2011 ||||||||||||||||||||arm|c
020 _a978-9939-54-430-4
041 0 _aarm
100 1 _aՄարգարյան, Լ.Ա.
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Արտադրության կազմակերպումը սննդարդյունաբերական կազմակերպություններում» առարկայից «Աշխատանքի վարձատրության կազմակերպման կատարելագործումը սննդարդյունաբերական կազմակերպությունում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար /
_cԼ.Ա. Մարգարյան, Ա.Հ. Հայկյան, Վ.Ա. Աբգարյան; Խմբ.՝ Ք.Գ.Աթոյան; ՀՀ կրթ. և կրթ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Ագրոբիզն. կազմ. ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2011.
300 _a16 էջ :
_bաղյս. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aԱգրոբիզնես
_vմեթոդական ցուցումներ
700 1 _aՀայկյան, Ա.Հ.
700 1 _aԱբգարյան, Վ.Ա.
700 1 _aԱթոյան, Ք.Գ.
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
_bԱգրոբիզնեսի կառավարման ամբիոն
942 _2udc
_cBK
999 _c1314275
_d1314257