000 | 01508nam a2200229 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000897021 | ||
005 | 20201024205502.0 | ||
008 | 120606s2011 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
020 | _a978-9939-54-430-4 | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 | _aՄարգարյան, Լ.Ա. | |
245 | 1 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Արտադրության կազմակերպումը սննդարդյունաբերական կազմակերպություններում» առարկայից «Աշխատանքի վարձատրության կազմակերպման կատարելագործումը սննդարդյունաբերական կազմակերպությունում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար / _cԼ.Ա. Մարգարյան, Ա.Հ. Հայկյան, Վ.Ա. Աբգարյան; Խմբ.՝ Ք.Գ.Աթոյան; ՀՀ կրթ. և կրթ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Ագրոբիզն. կազմ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2011. |
||
300 |
_a16 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aԱգրոբիզնես _vմեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 | _aՀայկյան, Ա.Հ. | |
700 | 1 | _aԱբգարյան, Վ.Ա. | |
700 | 1 |
_aԱթոյան, Ք.Գ. _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան _bԱգրոբիզնեսի կառավարման ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1314275 _d1314257 |