000 | 01349nam a2200229 u 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20220519123823.0 | ||
008 | 151110s2015 ai d|||frf||||||1|||arm|| | ||
020 | _a9789939548517 | ||
040 |
_barm _dAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aԿաթի և կաթնամթերքի ստանդարտացում և սերտիֆիկացում : _bՄեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարոլու համար / _cՄ.Գ. Կարախանյան, Լ.Ա. Այդինյան և ուրիշն.; Խմբ.`Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ,Անասնաբուշ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլ. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2015. |
||
300 |
_a11 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 | _aԿաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա |
700 | 1 |
_aԿարախանյան, Մ.Գ. _9143443 |
|
700 | 1 |
_aԱյդինյան, Լ.Ա. _9155626 |
|
700 | 1 |
_aՂազարյան, Մ.Ժ. _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան _bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK _01 |
||
999 |
_c1302283 _d1302265 |