000 01349nam a2200229 u 4500
003 AM-YeNLA
005 20220519123823.0
008 151110s2015 ai d|||frf||||||1|||arm||
020 _a9789939548517
040 _barm
_dAM-YeNLA
041 0 _aarm
245 0 0 _aԿաթի և կաթնամթերքի ստանդարտացում և սերտիֆիկացում :
_bՄեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարոլու համար /
_cՄ.Գ. Կարախանյան, Լ.Ա. Այդինյան և ուրիշն.; Խմբ.`Մ.Ժ. Ղազարյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ,Անասնաբուշ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլ. ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀԱԱՀ,
_c2015.
300 _a11 էջ ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aԿաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա
700 1 _aԿարախանյան, Մ.Գ.
_9143443
700 1 _aԱյդինյան, Լ.Ա.
_9155626
700 1 _aՂազարյան, Մ.Ժ.
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
_bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
942 _2udc
_cBK
_01
999 _c1302283
_d1302265