000 01121nam a2200205 u 4500
003 AM-YeNLA
005 20220425150427.0
008 100426s2010 ai r 000 0 arm d
020 _z978-9939-54-257-7
041 0 _aarm
100 1 _aԲատիկյան, Հրանտ Գևորգի,
_d1909-1983
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ :
_b«Պարենային հումքում, սննդամթերքում, արտաքին միջավայրի օբյեկտներում մանրէների հայտնաբերումը և հաշվարկն արագացված մեթոդներով» դասընթացից լաբորատոր աշխատանք կատարելու համար /
_cՀ.Գ. Բատիկյան; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊՏՀ.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2010.
300 _a1 մ.
505 0 _gՄ. 3 (2010, 20 էջ)
650 1 4 _aՍննդի տեխնոլոգիա
_vՄեթոդական ցուցումներ
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
942 0 0 _01
_2udc
_cBK
999 _c1281591
_d1281573