000 | 01121nam a2200205 u 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20220425150427.0 | ||
008 | 100426s2010 ai r 000 0 arm d | ||
020 | _z978-9939-54-257-7 | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aԲատիկյան, Հրանտ Գևորգի, _d1909-1983 |
|
245 | 1 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ : _b«Պարենային հումքում, սննդամթերքում, արտաքին միջավայրի օբյեկտներում մանրէների հայտնաբերումը և հաշվարկն արագացված մեթոդներով» դասընթացից լաբորատոր աշխատանք կատարելու համար / _cՀ.Գ. Բատիկյան; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊՏՀ. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2010. |
||
300 | _a1 մ. | ||
505 | 0 | _gՄ. 3 (2010, 20 էջ) | |
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի տեխնոլոգիա _vՄեթոդական ցուցումներ |
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 | _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան | |
942 | 0 | 0 |
_01 _2udc _cBK |
999 |
_c1281591 _d1281573 |