000 | 01150nam a2200229 u 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20220425145851.0 | ||
008 | 100422s2010 ai r 000 0 arm d | ||
020 | _z978-9939-54-196-9 | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ : _b«Կաթի հիգիենա» առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար / _cԼ.Ե. Գրիգորյան, Ս.Ս. Սիմավորյան, Է.Լ. Սահակյան, Ա.Ռ. Բեգլարյան; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2010. |
||
300 |
_a8 էջ : _bգծագր. ; _c21 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aԳյուղմթերքներ _xԿաթի հիգիենա |
700 | 1 |
_aԳրիգորյան, Լ.Ե. _9156001 |
|
700 | 1 |
_aՍիմավորյան, Ս.Ս _9156000 |
|
700 | 1 |
_aՍահակյան, Է.Լ. _9155051 |
|
700 | 1 |
_aԲեգլարյան, Անահիտ Ռազմիկի, _d1968- |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 | _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան | |
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1281589 _d1281571 |