000 01150nam a2200229 u 4500
003 AM-YeNLA
005 20220425145851.0
008 100422s2010 ai r 000 0 arm d
020 _z978-9939-54-196-9
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ :
_b«Կաթի հիգիենա» առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար /
_cԼ.Ե. Գրիգորյան, Ս.Ս. Սիմավորյան, Է.Լ. Սահակյան, Ա.Ռ. Բեգլարյան; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2010.
300 _a8 էջ :
_bգծագր. ;
_c21 սմ.
650 1 4 _aԳյուղմթերքներ
_xԿաթի հիգիենա
700 1 _aԳրիգորյան, Լ.Ե.
_9156001
700 1 _aՍիմավորյան, Ս.Ս
_9156000
700 1 _aՍահակյան, Է.Լ.
_9155051
700 1 _aԲեգլարյան, Անահիտ Ռազմիկի,
_d1968-
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի պետական ագրարային համալսարան
942 _2udc
_cBK
999 _c1281589
_d1281571