000 | 01112nam a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000575181 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20241022110717.0 | ||
008 | 080403s1949 ai | |||||||||||||arm|d | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm _dAM-YeNLA |
||
041 | 1 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՀասարակական սննդի ձեռնարկություններում պատրաստվող կուլինարական արտադրանքների ժամանակավոր տեխնիկական պայմաններ : _bՁեռնարկ խոտանողների համար / _cԹարգմ. խմբ.՝ Գ. Խանբեկյան. |
260 |
_aԵրևան : _bՃաշարանների տրեստի հրատ., _c1949. |
||
300 |
_a60 էջ ; _c16 սմ. |
||
500 | _aԱռանց տիտղթ., նկարագր. է կազմից։ | ||
500 | _aԳիրքը թվայնացվել է Հայաստանի ազգային գրադարանում։ | ||
650 | 1 | 4 | _aՀասարակական սնունդ |
700 | 1 |
_aԽանբեկյան, Գ. _eխմբ. _4edt |
|
856 | 4 | 1 |
_uhttps://haygirk.nla.am/upload/1941-/hasarakakan_snndi_1949.pdf _yԿարդալ առցանց |
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1280839 _d1280821 |