000 | 01520nam a2200241 a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20241123062932.0 | ||
008 | 180322s2008 ai d|||frf||||001|||arm|| | ||
020 | _a9789939541044 | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm _cAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
080 | _a664 : 006(077) | ||
100 | 1 | _aԲատիկյան, Հ.Գ. | |
245 | 1 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ «Պարենային հումքի և սննդամթերքի ստանդարտացում, սերտիֆիկացում և փորձաքննություն» դասընթացի լաբորատոր աշխատանքները կատարելու համար / _cՀ.Գ. Բատիկյան ; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն ; Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀՊԱՀ, _c2008. |
||
300 |
_a12 էջ : _bաղյուսակ ; _c20 սմ. |
||
504 | _aԳրականություն՝ էջ 12: | ||
650 | 1 | 4 | _aՍննդի արդյունաբերություն |
700 | 1 |
_aՊետրոսյան, Ս.Ռ. _eխմբագիր _4edt _91157 |
|
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան _bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն _911 |
|
942 |
_2udc _cBK |
||
998 | _cNLA_ANNA_6 | ||
999 |
_c1276229 _d1276211 |