000 01520nam a2200241 a 4500
003 AM-YeNLA
005 20241123062932.0
008 180322s2008 ai d|||frf||||001|||arm||
020 _a9789939541044
040 _aAM-YeNLA
_barm
_cAM-YeNLA
041 0 _aarm
080 _a664 : 006(077)
100 1 _aԲատիկյան, Հ.Գ.
245 1 0 _aՄեթոդական ցուցումներ «Պարենային հումքի և սննդամթերքի ստանդարտացում, սերտիֆիկացում և փորձաքննություն» դասընթացի լաբորատոր աշխատանքները կատարելու համար /
_cՀ.Գ. Բատիկյան ; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն ; Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն.
260 _aԵրևան :
_bՀՊԱՀ,
_c2008.
300 _a12 էջ :
_bաղյուսակ ;
_c20 սմ.
504 _aԳրականություն՝ էջ 12:
650 1 4 _aՍննդի արդյունաբերություն
700 1 _aՊետրոսյան, Ս.Ռ.
_eխմբագիր
_4edt
_91157
710 2 _aՀայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան
_bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
_911
942 _2udc
_cBK
998 _cNLA_ANNA_6
999 _c1276229
_d1276211