000 02283nam a2200229 a 4500
003 AM-YeNLA
005 20240803062806.0
007 ta
008 170515s2017 ai ||||fra||| 00| 0|arm||
040 _aAM-YeNLA
_barm
_cAM-YeNLA
041 0 _aarm
100 1 _aՍեդրակյան, Արա Մանվելի
_9218915
245 1 0 _aԽաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում :
_bՍեղմագիր` Ե.18.01 -« Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության /
_cԱ.Մ. Սեդրակյան ; Գիտական ղեկավար` Ն.Ռ. Սիմոնյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Կ.Ն. Կազումյան, Ա.Ա. Զարդարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ.
246 _aРазработка технологии производства пищевых добавок из виноградной выжимки.
_bАвтореферат
260 _aԵրևան,
_c2017.
300 _a24 էջ :
_c21 սմ.
500 _aԱտենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարաի գիտական խորհրդի կողմից:
502 _aԳիտական ղեկավար` տեխն. գիտ. թեկնածու, դոցենտ Ն.Ռ. Սիմոնյան:
_aՊաշտոնական ընդդիմախոսներ` տեխն. գիտ. թեկնածու Ա.Ա. Զարդարյան:
_cՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան,
_62017 թ., հոկտեմբերի 12.
_bՏեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության սեղմագիր:
650 1 4 _aԲուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
_9218459
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան :
942 _2udc
_cTH
999 _c1228581
_d1228563