000 | 02283nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20240803062806.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 170515s2017 ai ||||fra||| 00| 0|arm|| | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm _cAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aՍեդրակյան, Արա Մանվելի _9218915 |
|
245 | 1 | 0 |
_aԽաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : _bՍեղմագիր` Ե.18.01 -« Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության / _cԱ.Մ. Սեդրակյան ; Գիտական ղեկավար` Ն.Ռ. Սիմոնյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Կ.Ն. Կազումյան, Ա.Ա. Զարդարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ. |
246 |
_aРазработка технологии производства пищевых добавок из виноградной выжимки. _bАвтореферат |
||
260 |
_aԵրևան, _c2017. |
||
300 |
_a24 էջ : _c21 սմ. |
||
500 | _aԱտենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարաի գիտական խորհրդի կողմից: | ||
502 |
_aԳիտական ղեկավար` տեխն. գիտ. թեկնածու, դոցենտ Ն.Ռ. Սիմոնյան: _aՊաշտոնական ընդդիմախոսներ` տեխն. գիտ. թեկնածու Ա.Ա. Զարդարյան: _cՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, _62017 թ., հոկտեմբերի 12. _bՏեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության սեղմագիր: |
||
650 | 1 | 4 |
_aԲուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա _9218459 |
710 | 2 | _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան : | |
942 |
_2udc _cTH |
||
999 |
_c1228581 _d1228563 |