000 | 01460nam a2200253 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001338677 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20170519224858.0 | ||
008 | 170203s2016 ai d|||fr|||||000|0|arm|| | ||
020 | _a978-9939-54-932-3 | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm _cAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
080 | _a664.97:637(077) | ||
100 | 1 | _aԳրիգորյան, Ա.Հ. | |
245 | 1 | 0 |
_aՃյուղի ընդհանուր կենսատեխնոլոգիայի հիմունքներ : _bՄեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար / _cԱ.Հ. Գրիգորյան, Մ.Է. Բաղդասարյան ; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀԱԱՀ, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2016. |
||
300 |
_a47 էջ : _bաղյս. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aԿաթի և կաթնամթերքների արտադրության տեխնոլոգիա _vՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 | _aԲաղդասարյան, Մ.Է. | |
700 | 1 |
_aՊետրոսյան, Ս.Ռ. _eխմբագիր _4edt |
|
710 | 1 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան : _bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
901 | _aNLAACRA | ||
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1112737 _d1112737 |