000 | 01723nam a2200265 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001204655 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20170519224749.0 | ||
008 | 161213s2016 ai d|||frf||||001|0|arm|| | ||
020 | _a9789939549590 | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm _cAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
080 | _a664:006(077) (NLA) | ||
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար / _cԱ.Ա. Աղաբաբյան և այլք.; Խմբագիր՝ Մ.Ա. Խաչատրյան; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան; Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն, Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2016. |
||
300 |
_a27 էջ : _bաղյուսակ ; _c20 սմ. |
||
504 | _aՄատենագիտություն՝ էջ 27: | ||
650 | 1 | 4 |
_aՊարենամթերքի փորձաքննություն _vՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 | _aԱղաբաբյան, Ա.Ա. | |
700 | 1 |
_aԽաչատրյան, Մ.Ա _eխմբագիր _4edt |
|
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան : _bԱնասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն : |
|
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան : _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
901 | _aNLAACVZ | ||
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1112311 _d1112311 |