000 01273nam a22002297a 4500
003 AM-YeNLA
005 20230906120851.0
008 170307s2017 ai ||||| |||| 00| 0 arm||
020 _a978-9939-54-963-7
041 0 _aarm
100 1 _aՆազարյան, Ա.Ի.
245 1 _aՀացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա :
_bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար /
_cԱ.Ի. Նազարյան, Ն.Գ. Հովհաննիսյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն
260 _aԵրևան :
_bՀԱԱՀ,
_c2017
300 _aՄաս
505 _gՄ.1(2017, 36 էջ, 20 սմ)
650 1 4 _aՀացի ,հրուշակեղենի արտադրություն
700 1 _aՀովհաննիսյան,Ն.Գ.
700 1 _aՊետրոսյան, Ս.Ռ.
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
_bԲուսաբուծական մթերքների և մակարոնի արտադրություն
942 _2udc
_cBK
999 _c1105058
_d1105058