000 | 01273nam a22002297a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20230906120851.0 | ||
008 | 170307s2017 ai ||||| |||| 00| 0 arm|| | ||
020 | _a978-9939-54-963-7 | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 | _aՆազարյան, Ա.Ի. | |
245 | 1 |
_aՀացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : _bՄեթոդական ցուցումներ լաբորատոր պարապմունքների համար / _cԱ.Ի. Նազարյան, Ն.Գ. Հովհաննիսյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն |
|
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2017 |
||
300 | _aՄաս | ||
505 | _gՄ.1(2017, 36 էջ, 20 սմ) | ||
650 | 1 | 4 | _aՀացի ,հրուշակեղենի արտադրություն |
700 | 1 | _aՀովհաննիսյան,Ն.Գ. | |
700 | 1 |
_aՊետրոսյան, Ս.Ռ. _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան _bԲուսաբուծական մթերքների և մակարոնի արտադրություն |
|
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1105058 _d1105058 |