000 | 01082nam a2200205 u 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c1081479 _d1081479 |
||
001 | 001083646 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20210811063449.0 | ||
008 | 150603s2015 ai ||||frm||||||||||arm|| | ||
040 |
_aAM-YeNLA _barm |
||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 1 | 0 |
_aԿարճաչափ մակարոնեղենի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում նոր բաղադրագրերի և չորացման ռեժիմների մշակումով : _bԱտենախոս ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / _cՄ.Հ. Ավետիսյան. |
260 |
_aԵրևան, _c2015. |
||
300 | _a202 էջ. | ||
500 | _aՀավելված էջ`151-202 | ||
502 | _aԳիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Վ.Ն. Յավրույան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում | ||
504 | _aԳրականության ցանկ էջ`133-149 ռուս. և անգլ. լեզ. (160 անվ.) | ||
942 |
_2udc _cTH |
||
998 | _cNLA_MARINE_12 |