000 | 01256nam a2200217 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000932590 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20230716152425.0 | ||
008 | 121203s2012 |||||||||m||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aԳոմցյան, Եպրակսիյա Խնկյանոսի _9159432 |
|
245 | 1 | 0 |
_aՖունկցիոնալ նշանակության հացաբուլկեղենի արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : _bԱտենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոս. / _cԵ.Խ. Գոմցյան. |
260 |
_aԵրևան, _c2012. |
||
300 |
_a139 էջ : _bաղյս. |
||
500 | _aՀավելված էջ՝ 125- 139 (ռուս. լեզ.) | ||
502 | _aԳիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր Վ.Գ. Գաբզիմալյան; Թեման հաստ. է ՀՊԱՀ-ում | ||
504 | _aԳրականության ցանկ էջ՝ 113-124 հայ., ռուս. և օտար լեզ. (131 անվ.) | ||
650 | 1 | 4 |
_aԲուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա _9159433 |
655 | 7 | _aDissertation | |
942 |
_2udc _cTH |
||
999 |
_c1077360 _d1077360 |