000 | 01577nam a2200217 u 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20241023073102.0 | ||
008 | 071222s2003 ai d|||fra||||||||||arm|| | ||
040 |
_barm _dAM-YeNLA |
||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 | _aՉատինյան, Նառա Ռաֆիկի | |
245 | 1 | 0 |
_aՄիկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : _bՍեղմ. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / _cՆ.Ռ. Չատինյան. |
246 | 1 | 1 |
_aВлияние микроэлементов и эврибиотических микробов на биотехнологические процессы производства и качества сыра лоры : _bАвтореф. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.02 Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств / |
260 |
_aԵրևան, _c2003. |
||
300 |
_a25 էջ : _bաղյս. |
||
502 | _aԳիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում | ||
504 | _aԳրականության ցանկ էջ՝ 24 | ||
650 | 1 | 4 | _aՊանրի արտադրություն |
655 | 0 |
_aThesis _9144282 |
|
942 |
_2udc _cTH |
||
999 |
_c1064946 _d1064946 |