000 01577nam a2200217 u 4500
003 AM-YeNLA
005 20241023073102.0
008 071222s2003 ai d|||fra||||||||||arm||
040 _barm
_dAM-YeNLA
041 0 _aarm
100 1 _aՉատինյան, Նառա Ռաֆիկի
245 1 0 _aՄիկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա :
_bՍեղմ. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. /
_cՆ.Ռ. Չատինյան.
246 1 1 _aВлияние микроэлементов и эврибиотических микробов на биотехнологические процессы производства и качества сыра лоры :
_bАвтореф. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.02 Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств /
260 _aԵրևան,
_c2003.
300 _a25 էջ :
_bաղյս.
502 _aԳիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում
504 _aԳրականության ցանկ էջ՝ 24
650 1 4 _aՊանրի արտադրություն
655 0 _aThesis
_9144282
942 _2udc
_cTH
999 _c1064946
_d1064946