000 01336nam a2200241 u 4500
001 001145946
003 AM-YeNLA
005 20220927142229.0
008 160503s2016 ai ||||fr||||||0||||arm|d
020 _a9789939549071
040 _aAM-YeNLA
041 0 _aarm
080 _a664.6(077)
100 1 _aՀովհաննիսյան, Ն.Գ
245 1 0 _aՀացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա :
_bՄեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական առաջադրանք կատարելու համար /
_cՆ.Գ. Հովհաննիսյան ; Խմբ.`Մ.Ժ. Ղազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքների վերամշ. տեխն. ամբ.
260 _aԵրևան :
_bՀԱԱՀ,
_c2016.
300 _a54 էջ ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդի տեխնոլոգիա
_xՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aՂազարյան, Մ.Ժ
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
_bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն
_9247143
942 _2udc
_cBK
_01
999 _c1004088
_d1004088