000 | 01336nam a2200241 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001145946 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20220927142229.0 | ||
008 | 160503s2016 ai ||||fr||||||0||||arm|d | ||
020 | _a9789939549071 | ||
040 | _aAM-YeNLA | ||
041 | 0 | _aarm | |
080 | _a664.6(077) | ||
100 | 1 | _aՀովհաննիսյան, Ն.Գ | |
245 | 1 | 0 |
_aՀացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : _bՄեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական առաջադրանք կատարելու համար / _cՆ.Գ. Հովհաննիսյան ; Խմբ.`Մ.Ժ. Ղազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀԱԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքների վերամշ. տեխն. ամբ. |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2016. |
||
300 |
_a54 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի տեխնոլոգիա _xՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aՂազարյան, Մ.Ժ _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն _9247143 |
|
942 |
_2udc _cBK _01 |
||
999 |
_c1004088 _d1004088 |