TY - BOOK AU - Մարգարյան,Լ.Ա. AU - Հայկյան,Ա.Հ. AU - Աբգարյան,Վ.Ա. AU - Աթոյան,Ք.Գ ED - Կրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ ED - Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան TI - Մեթոդական ցուցումներ «Աշխատանքի կազմակերպումը սննդարդյունաբերական կազմակերպություններում» առարկայից «Աշխատանքի վարձատրության կազմակերպման կատարելագործումը սննդարդյունաբերական կազմակերպությունում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար SN - 978-9939-54-430-4 PY - 2011/// CY - Երևան PB - ՀՊԱՀ KW - Աշխատանքի կազմակերպում ER -