Մարգարյան, Լ.Ա.

Մեթոդական ցուցումներ «Աշխատանքի կազմակերպումը սննդարդյունաբերական կազմակերպություններում» առարկայից «Աշխատանքի վարձատրության կազմակերպման կատարելագործումը սննդարդյունաբերական կազմակերպությունում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար / Լ.Ա. Մարգարյան, Ա.Հ. Հայկյան, Վ.Ա. Աբգարյան; Խմբ.՝ Ք.Գ. Աթոյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀՊԱՀ, Ագրոբիզ. կազմակ. ամբիոն. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2011. - 16 էջ : աղյս. ; 20 սմ.

978-9939-54-430-4


Աշխատանքի կազմակերպում