Այդինյան, Լ.Ա.
Մեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար /
Լ.Ա. Այդինյան, Ն.Ռ. Չատինյան; Խմբ.՝ Ց.Վ. Պողոսյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, անասնաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբիոն.
- Երևան : ՀՊԱՀ, 2011.
- 48 էջ ; 20 սմ.
Գրականության ցանկ էջ՝ 47 հայ. ռուս. ( 6 անվ.)
978-9939-54-395-6
Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա