TY - BOOK AU - Սահակյան,Է.Լ. AU - Դաշտոյան,Ա.Լ. AU - Հովսեփյան,Հ.Հ. AU - Ղազարյան,Մ.Ժ. ED - Կրթության ևգիտության նախարարություն ՀՀ ED - Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան TI - Մեթոդական ցուցումներ «Մսի և մսամթերքի» տեխնոլոգիա առարկայից «երկրորդական հումքի լաբորատոր հետազոտություն» թեմայով լաբորատոր աշխատանք կատարելու համար SN - 978-9939-54-378-9 PY - 2011/// CY - Երևան PB - ՀՊԱՀ KW - Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա N1 - Գրականության ցանկ էջ՝ 26 ռուս UR - http://library.anau.am/images/stories/grqer/metodakanner/2011/Dashtoyan A.pdf ER -